Chiftele cu dovlecel, ciuperci si mazare

Printeaza

Chiftele cu dovlecel, ciuperci si mazare din: dovlecel, ciuperci, ardei gras galben, ceapă verde, cartof, morcov, boabe mazăre, ouă, făină, praf de copt, sare, piper, ulei.

Ingreidente:Chiftele_cu_dovlecel_ciuperci_si_mazare

  • 1/2 dovlecel
  • 2 ciuperci
  • 1/2 ardei gras galben
  • 2-3 fire ceapă verde
  • 1 cartof fiert
  • 1 morcov
  • 100 g boabe mazăre
  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • 1/2 praf de copt
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Razi dovlecelul, îl storci bine, dai morcovul şi cartoful fiert prin răzătoarea mare, tai cubuleţe ciupercile şi ardeiul gras, firele de ceapă verde le tai rondele, iar mazărea o zdrobeşti ca pentru piure.

Combini totul cu două ouă, două linguri de făină amestecate cu praful de copt, sare şi piper.

Formezi chiftelele şi le prăjeşti bine pe ambele părţi.

Le scoţi pe un şervet absorbant şi le serveşti imediat, cu sos de care vrei.

Chiftele cu dovlecel, ciuperci si mazare

Chiftele_cu_dovlecel_ciuperci_si_mazare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.