Chiftele cu ardei si rosii

Printeaza

Chiftele cu ardei si rosii din: carne tocată, ceapa, usturoi, paine, faina, sare, piper, ulei, ardei kapia, ardei grasi verzi, rosii.

Chiftele_cu_ardei_si_rosii

Ingrediente:

  • 300 g carne tocată
  • o ceapă
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 2 felii pâine de o zi
  • 2-3 linguri făină
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

Pentru garnitură:

  • 2 ardei kapia
  • 2 ardei graşi verzi
  • 4 roşii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Carnea se amestecă cu ceapa tocată mărunt, usturoiul pisat, pâinea de o zi înmuiată în apă şi bine presată, sare şi piper.

Se amestecă foarte bine, se modelează chiftele care se trec prin făină şi se rume­nesc în ulei. Ardeii şi roşiile se taie bucăţi mari şi se rumenesc în ulei.

După ce s-au înmuiat, se adaugă chiftelele. Se presară sare şi piper, se toarnă putină apă şi se lasă la fiert cu capac 30 de minute, scuturând vasul din când în când.

Chiftele cu ardei si rosii

Chiftele_cu_ardei_si_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.