Chifle umplute

Printeaza

Chifle umplute

 Chifle umplute din: chifle, ceapa, telemea, sunculita afumata, unt, sare, piper, boia, lapte.

Ingrediente:

  • 4 chifle
  • 1 ceapă roşie
  • 200 g telemea
  • 200 g şunculiţă afumată
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1-2 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Tai chiflele în jumătate, fără să le desprinzi de tot, apoi le scoţi miezul pe care-l amesteci cu laptele.

Dai brânza pe răzătoarea mică, tai ceapa mărunt, tai şunca bucăţele, apoi le amesteci pe toate cu miezul înmuiat în lapte, untul, potriveşti de sare, piper şi boia, umpli chiflele şi le dai la cuptor pentru 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.