Chifle umplute cu sunca, porumb si cascaval

Printeaza

Chifle umplute cu sunca, porumb si cascaval din: chile, cascaval, sare, piper alb, boabe de porumb dulce din conservă, smântână, şuncă presată.

Chifle umplute cu sunca, porumb si cascaval

Ingrediente:

  • 4 chile
  • 200 g caşcaval
  • sare
  • piper alb
  • 3-4 linguri boabe de porumb dulce din conservă
  • 1 cutie mică de smântână
  • 100 g şuncă presată

Mod de preparare:

Tai un căpăcel fiecărei chifle şi le scobeşti mijlocul. Razi caşcavalul, adaugi boabele de porumb bine scurse şi cubuleţele de şuncă presată.

Amesteci bine adăugând sare şi piper, dacă îţi place, lei fiecare chiflă, o ungi în interior cu smântână şi umpli cu compoziţia obţinută.

Astupi fiecare bucată cu capacul de la chiflă şi le înveleşti în folie de aluminiu.

Le pui în tavă şi le in­troduci în cuptorul preîncălzit la 180°C, nu mai mult de 5-6 minute, până când caşcavalul începe să se topească.

După aceea le scoţi din cuptor şi le poţi servi imediat. In umplutură poţi pune şi cubuleţe de ardei sau ce îţi doreşti şi ai în casă.

Miezul de la chifle nu-l arunci, bunica îl usucă şi face din el pesmet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.