Chifle umplute

Printeaza

Chifle umplute din: chifle, sunca, oua, rosie, branza topita, unt, masline, verdeturi.

Ingrediente:Chifle umplute

  • 2 chifle potrivite ca mărime
  • 100 g de şuncă
  • 2 ouă
  • 1 roşie mare (sau un ardei)
  • 2 felii de brânză topită
  • puţin unt
  • măsline şi verdeţuri pentru decor (opţional)

 

 

Mod de preparare:

Tai căpăcelul chiflelor, le scoţi miezul, ungi pereţii chiflelor cu unt şi le dai puţin la cuptorul cu microunde.

Separat baţi ouăle ca pentru omletă, apoi în chiflele călduţe, pui şunca presată tăiată cubuleţe şi torni ouăle bătute.

Roşia (sau ardeiul) tocată mărunt o adaugi peste ou. Căpăceşti chiflele cu câte o felie de brânză topită şi le ornezi cu măsline şi verdeaţă.

Le dai la cuptorul cu microunde pentru aproximativ 3 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.