Chifle umplute cu sunca si branza

Printeaza

Chifle umplute cu sunca si branza din: chifle, telemea de vaca, ou, smantana, sunca, piper.

Ingrediente:Chifle umplute cu sunca si branza

  • 3 chifle
  • 150 g telemea de vacă
  • 1 ou
  • 1 lingură smântână
  • 70 g şuncă presată
  • piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

Fiecărei chifle i se taie un capac (care se păstrează) şi i se scoate miezul. Se amestecă brânza rasă cu oul, smântână, şunca presată tăiată cubuleţe şi piper după gust. Se umple fiecare chiflă cu amestecul preparat şi se pun căpăcele.

Se aşază chiflele într-0 tavă şi se dă la cuptor, la foc potrivit, până se rumenesc, apoi se servesc calde.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.