Chifle umplute cu kaizer

Printeaza

Chifle umplute cu kaizer din: faina, sare, zahar, ou, sana, unt, drojdie, kaizer, ceapa, lapte si susan.

Ingrediente:Retete_3

pentru aluat:

  • 325 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ou
  • 130 ml sana sau lapte batut
  • 60 g unt
  • 1/2 cub drojdie (20 g)

pentru umplutura:

  • 100 g kaizer
  • 1 ceapa mica

mai trebuie:

  • 1 ou
  • lapte
  • susan

 

Mod de preparare:

Frămânţi un aluat din ingredientele de mai sus, pe care îl laşi la crescut. Il împărţi în 16 bucăţi, formezi din fiecare bucată câte o bilă, pe care o turteşti în palmă.

Tai cubuleţe mici kaiserul şi ceapa, pe care le căleşti puţin. Pui umplutura pe chiflele formate, le închizi şi le pui la crescut într-o tavă în cuptor, la foc mic pentru 15-20 de minute.

Le ungi cu un amestec din ou şi lapte, presari susan şi le coci 20 de minute la 200°C. Le poţi umple cu brânză telemea.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.