Chifle umplute cu cascaval, oua si sunca

Printeaza

Chifle umplute cu cascaval, oua si sunca din: chifle de preferinţă graham şi cu susan, unt,  caşcaval, sunca slaba, oua, sare, piper, marar.

Chifle_umplute_cu_cascaval_oua_si_sunca

Ingrediente:

  • 4 chifle de preferinţă graham şi cu susan
  • 75 g unt
  • 100 g caşcaval
  • 100 g şuncă slabă
  • 3 ouă
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 legătură mărar

Mod de preparare:

Fierbi 2 ouă tari, după care le decojeşti şi le mărunţeşti. Tai fiecărei chifle câte un capac subţire. Cu ajuto­rul unei linguriţe, scoţi mie­zul chiflelor şi îl pui într-un castron unde îl amesteci cu un ou bătut, ouăle fierte, mărunţite şi 50 g unt moale.

Adaugi şunca tăiată în cuburi, caşcavalul ras, mărarul fin tocat, piper măcinat şi sare după gust. Poţi să pui şi cubuleţe de ardei, pentru a creşte va­loarea nutritivă.

Aşezi chiflele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, le ungi cu untul rămas, în prealabil topit şi le umpli cu compoziţia de mai sus. Le introduci în cuptor, la foc mediu (180 °C) şi le coci pentru 15 minute.

Chifle umplute cu cascaval, oua si sunca

Chifle_umplute_cu_cascaval_oua_si_sunca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.