Chifle delicioase

Printeaza

O reteta de chifle delicioase din aluat de paine, amestec de carne tocata, morcov, ardei gras, ceapa, galbenusuri, cascaval, ulei si sare.

Ingrediente:Chifle delicioase

  • 800 g aluat de paine
  • 500 g amestec de carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 2 galbenusuri
  • 200 g cascaval
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei. Adaugă car­nea tocată, sare şi lasă pe foc să se înăbuşe bine. Pune apoi morcovul şi ardeiul gras tăiat cubuleţe. Din aluatul de pâine gata preparat, cântăreşte aproximativ 100 g de cocă.

Modelează nişte mingiuţe şi aşază-le în tava unsă cu ulei. Lasă-le să crească, după care presează-le puţin şi unge-le cu gălbenuş. Pune deasupra câte o linguriţă cu amestecul de carne şi rade deasupra cascaval.

Lasa-le la cuptor incalzit in prealabim, aproximativ 25-30 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.