Chifle cu pui, ananas si curry

Printeaza

Chifle cu pui, ananas si curry din: piept de pui file, ananas proaspăt din compot, telina, chifle, sos de soia, ulei, amidon, curry, sare, piper, salata patrunjel.

Chifle_cu_pui_ananas_si_curry

Ingrediente:

  • 200 g piept de pui file
  • 150 g ananas proaspăt din compot
  • 1 ţelină mică
  • 4 chifle
  • 2 linguri sos de soia
  • 50 ml ulei
  • 20 g amidon
  • 1 lingurita curry
  • sare
  • piper
  • 4 frunze de salata
  • 2-3 fire de patrunjel

Mod de preparare:

Scurgi ananasul din con­servă sau, dacă ai ananas proaspăt, îl tai în cubuleţe. Tai pieptul de pui în fâşii subţiri, pe care le presari cu sare, piper şi curry. Decojeşti ţelina şi o tai în bqjişoare fine.

Treci fâşiile de pui prin amidon şi le prăjeşti în ulei. Adaugi ananasul, iar după 1 minut, pui ţelina, sosul de soia şi zeama de la ananas. Le laşi să se înăbuşe puţin împreună, amestecând uşor.

Tai chiflelor câte un căpăcel şi îndepărtezi miezul. Le umpli cu compoziţia pregătită, iar după ce s-a răcit, aco­peri cu câte o frunză de salată, în prealabil spălată şi scursă şi cu pătrunjel fin tocat.

Aşezi deasupra capacul şi ambalezi chiflele în folie de plastic. Le iei cu tine în drumeţie.

Chifle cu pui, ananas si curry

Chifle_cu_pui_ananas_si_curry

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.