Chefal cu legume si tarhon
PrinteazaChefal cu legume si tarhon din: chefal, zucchini, ardei gras, ceapa rosie, morcov, ulei, tarhon, sare, piper.
- 2 pesti chefal nu prea mari, curatati de solzi si intestine
- 1 zucchini mic, taiat julien
- 1 ardei gras rosu, mai mic, taiat fasii subtiri
- 1/4 cana ceapa rosie, taiata pestisori
- 1 morcov, taiat julien
- 1 lingura ulei
- 2 linguri tarhon tocat
- 1 lingura unt
- sare
- piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Pregătiţi grătarul. Pudraţi peştii cu sare şi piper, după gust. Incingeţi în uleiul prăjit legumele la foc iute, cca 3 minute, amestecând mereu. Puneţi fiecare peşte pe câte o bucată mare de folie de aluminiu.
Puneţi peste fiecare peşte câte jumătate din amestecul de legume, tarhon şi unt. Infăşuraţi bine peştii în folii şi puneţi-i pe grătar. Lăsaţi-i la fript 14-18 min. Deschideţi pachetele cu grijă, căci va ieşi abur foarte fierbinte.
Pofta buna!