Cheesecake cu fructe de padure

Printeaza

Cheesecake cu fructe de padure din: biscuiti digestivi, unt, crema de branza, zahar pudra, apa de roze, suc de portocale, zahar tos, gelatina, capsuni, zmeura si afine.

Ingrediente:Cheesecake_cu_fructe_de_padure

  • 250 g biscuiti digestivi, zdrobiti
  • 125 g unt, topit
  • 900 g branza crema
  • 100 g zahar pudra
  • 1⁄2 lingurita apa de roze sau esenta de vanilie
  • 3 linguri suc de portocale, plus coaja rasa
  • 75 g zahar tos
  • 3 foi gelatina, inmuiate in apa rece
  • 200 g capsuni
  • 200 g  de fructe amestecate: capsuni, zmeura, afine

 

Mod de preparare:

Amesteca biscuitii cu untul. Pune amestecul pe fundul unei tavi de copt cu baza detasabila, de cca 23 cm, preseaza bine si da la frigider. Intr-un robot, amesteca crema de branza, zaharul pudra, apa de roze si sucul de portocala plus coaja si toarna peste baza de biscuiti. Raceste pana se intareste, cca 1 ora.

In robot, zdrobeste capsunile cu 4 linguri de apa, apoi trece-le printr-o sita, pune-le intr-o oala, adauga zahar pudra si incalzeste.Stoarce gelatina si incorporeaz-o in amestecul de capsuni pana se dizolva. Amesteca toate fructele de padure, apoi lasa la racit putin inainte de a turna peste cheesecake. Lasa la frigider pâna se intareste toppingul de fructe, apoi serveste.

Cheesecake cu fructe de padure

Cheesecake_cu_fructe_de_padure

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tarta cu biscuiti digestivi

1 comentariu

  1. Valentina Negrescu

    Delicios Cheesecake asta cu fructe de padure

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.