Cheesecake cu fructe de padure
PrinteazaCheesecake cu fructe de padure din: biscuiti digestivi, unt, crema de branza, zahar pudra, apa de roze, suc de portocale, zahar tos, gelatina, capsuni, zmeura si afine.
Ingrediente:
- 250 g biscuiti digestivi, zdrobiti
- 125 g unt, topit
- 900 g branza crema
- 100 g zahar pudra
- 1⁄2 lingurita apa de roze sau esenta de vanilie
- 3 linguri suc de portocale, plus coaja rasa
- 75 g zahar tos
- 3 foi gelatina, inmuiate in apa rece
- 200 g capsuni
- 200 g de fructe amestecate: capsuni, zmeura, afine
Mod de preparare:
Amesteca biscuitii cu untul. Pune amestecul pe fundul unei tavi de copt cu baza detasabila, de cca 23 cm, preseaza bine si da la frigider. Intr-un robot, amesteca crema de branza, zaharul pudra, apa de roze si sucul de portocala plus coaja si toarna peste baza de biscuiti. Raceste pana se intareste, cca 1 ora.
In robot, zdrobeste capsunile cu 4 linguri de apa, apoi trece-le printr-o sita, pune-le intr-o oala, adauga zahar pudra si incalzeste.Stoarce gelatina si incorporeaz-o in amestecul de capsuni pana se dizolva. Amesteca toate fructele de padure, apoi lasa la racit putin inainte de a turna peste cheesecake. Lasa la frigider pâna se intareste toppingul de fructe, apoi serveste.
Cheesecake cu fructe de padure
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tarta cu biscuiti digestivi
Delicios Cheesecake asta cu fructe de padure