Cheesecake cu frisca si capsuni

Printeaza

Cheesecake cu frisca si capsuni din: biscuiti, unt, crema de branza, frisca, zahar, lapte, gelatina, esenta de vanilie, capsuni.

Ingrediente:Cheesecake cu frisca si capsuni

Pentru blat:

  • 400 g biscuiţi de cacao
  • 150 g unt topit

Pentru cremă:

  • 600 g cremă de brânză
  • 500 ml frişcă lichidă
  • 250 g zahăr pudră
  • 100 ml lapte
  • 20 g gelatină
  • esenţă de vanilie

Pentru decor:

  • 300 g căpşuni
  • 100 ml apă rece
  • 100 g zahăr
  • 10 g gelatină

 

Mod de preparare:

Pentru blat, fărâmiţezi biscuiţii şi îi amesteci cu untul topit. Pui compoziţia în tava cu pereţi detaşabili şi presezi uniform.

Pentru cremă, mixezi brânza cu zahărul pudră, adaugi treptat frişca, apoi gelatina dizolvată în laptele uşor încălzit. Pui esenţa de vanilie şi mixezi încă 20 de minute.

Torni compoziţia peste blatul de biscuiţi şi dai la frigider cel puţin 6 ore.

Pentru decor, pui la fiert căpşunile cu zahărul şi laşi 10 minute. Torni amestecul în blender, adaugi gelatina topită şi închegată în apa rece, apoi pui jeleul peste tort şi ţii la frigider 2 ore.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.