Cheesecake cu ciocolata si aroma de vanilie

Printeaza

Cheesecake cu ciocolata si aroma de vanilie din: biscuiti cu cacao, unt, crema de branza, mascarpone, branza de vaci, ciocolata, oua, zahar tos, zahar pudra, esenta de vanilie.

Ingrediente:Cheesecake_cu_ciocolata_si_aroma_de_vanilie

pentru baza:

  • 280 g biscuiti cu cacao
  • 60 g unt

pentru umplutura:

  • 200 g crema de branza
  • 250 g mascarpone
  • 350 g branza de vaci
  • 150 g ciocolata
  • 4 oua
  • 35 g zahar tos
  • 35 g zahar pudra
  • o lingurita esenta de vanilie

pentru decor:

  • ciocolata rasa

 

Mod de preparare:

Pentru bază, biscuiţii se pun într-o pungă de plastic şi se fărâmiţează cu sucitorul. Apoi, se pune rezultatul într-un castronţi şe adaugă untul moale.

Se aşază amestecul într-o formă de copt tortul tapetată cu hârtie şi se tasează bine si se coace 15 minute.

Intre timp, se amestecă ouăle cu zahărul tos şi zahărul pudră şi se pune şi vanilia. Se topeşte ciocolata şi apoi se pune în compoziţia cu ouă, amestecând cu telul.

Se pun brânza de vaci, mascarpone şi crema de brânză, amestecând bine până ce se obţine o cremă omogenă.

Se pune crema peste blatul de biscuiţi şi se dă la rece 3-4 ore, apoi se ornează cu ciocolată rasă.

Cheesecake cu ciocolata si aroma de vanilie

Cheesecake_cu_ciocolata_si_aroma_de_vanilie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.