Cheesecake cu biscuiti

Printeaza

Cheesecake cu biscuiti din: biscuiti, unt, zahar, branza, frisca, gelatina.

Ingrediente:Cheesecake cu biscuiti

Pentru blat:

  • 300 g biscuiţi
  • 200 g unt topit
  • 2 linguri zahăr

Pentru crema de brânză:

  • 5 cutii brânză Philadelphia
  • 200 g frişca lichidă
  • 2 pachete gelatină pentru prăjituri
  • 4 linguri zahăr
  • 400 g fructe de pădure

 

Mod de preparare:

Se macină biscuiţii în vasul robotului de bucătărie. Se adaugă untul topit, zahărul şi se amestecă. Intr-o formă de tort, se aşază compoziţia şi se nivelează, într-un strat de circa 1 cm grosime. Se dă vasul la frigider.

Untul întărit va forma baza pentru crema de brânză, care se prepară astfel: se înmoaie gelatina, 10 minute, în apă şi se încălzeşte uşor, fără a o fierbe.

Cu acelaşi robot de bucătărie se mixează crema de brânză cu zahărul, se adaugă gelatina (colorată) şi frişca bătută.

Se încorporează şi fructele de pădure întregi (se păstrează câteva pentru decor), se toarnă peste blatul de biscuiţi şi se introduce la frigider, pentru 5-6 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.