Cheeseburgeri pe pat de dovlecel cu cimbru si oregano

Printeaza

Cheeseburgeri pe pat de dovlecel cu cimbru si oregano din: carne de viţel tocată, cimbru, oregano, nucşoară, bicarbonat, piper, sare, chifle graham, dovlecel, brânză topită, unt, muştar, ketchup.

Cheeseburgeri_pe_pat_de_dovlecel_cu_cimbru_si_oregano

Ingrediente:

  • 500 g carne de viţel tocată
  • 1/2 linguriţă cimbru
  • 1/2 linguriţă oregano
  • 1/2 linguriţă nucşoară
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • piper
  • sare
  • 5 chifle graham
  • 1 dovlecel mai gros
  • 5 felii de brânză topită
  • 50 g unt
  • 50 g muştar
  • 100 g ketchup

Mod de preparare:

Speli dovlecelul şi îl tai în rondele, oblic. Le presari cu sare şi le laşi într-un castron.

Amesteci carnea tocată cu condimentele, bicarbo­natul, câteva linguri de apă, sare şi o împărţi în 5 părţi egale.

Modelezi mingiuţe pe care le aplatizezi între palmele umede sau unse cu puţin ulei.

Le frigi pe grătar împreu­nă cu rondelele de dovle­cel, câte 4-5 minute pe o parte.

Tai chfflelele de graham pe orizontală, pe jumătate. Ungi partea de sus cu unt, iar partea de jos cu muştar.

Aşezi câte o felie de dovle­ cel copt, apoi o felie de brânză topită şi carnea friptă.

Repartizezi untul rămas şi ketchupul pe carnea caldă şi pui capacul chiflelor. Le serveşti calde.

Cheeseburgeri pe pat de dovlecel cu cimbru si oregano

Cheeseburgeri_pe_pat_de_dovlecel_cu_cimbru_si_oregano

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Cheeseburgeri cu carne de vita, cheddar si ardei iute

Cheeseburgeri cu carne de vita, cheddar si ardei iute din: carne tocata de vita, ceapa, pesmet, cheddar, patrunjel, sos worcestershire, ou, pudra de ardei iute, ulei de masline, frunze de salata, chifle, ceapa rosie, rosii, castarveti murati, sos. Ingrediente: 1,25 kg carne tocata de vita 1 ceapa, tocata marunt 140 g de pesmet 100 g […]

 

Cheeseburger de casa cu rosii si smantana

Cheeseburger de casa cu rosii si smantana din: chifle, carne toca­tă, brânză topită, rosii, ceapa, mustar, smantana, salata verde, sare, piper. Ingrediente:  4 chifle  300 g carne toca­tă  8 felii brânză topită  2-3 roşii  o ceapă  2 linguri muştar  2 linguri smântână  salată verde  sare  piper Mod de preparare: Carnea se amestecă bine cu ceapa tocată mărunt, sare […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.