Cheeseburger cu carne tocata de vita

Printeaza

Cheeseburger cu carne tocata de vita din: carne tocata de vita, pesmet, cheddar, sos worcestershire, patrunjel, oua, chifle, rosii, ceapa rosie, salata verde, sos de rosii, salata de varza, cartofi prajiti.

Ingrediente:Cheeseburger_cu_carne_tocata_de_vita

  • 1 kg carne tocata de vita
  • 300 g pesmet
  • 140 g de Cheddar marutat, ras
  • 4 linguri de sos Worcestershire
  • 1 legatura mica de patrunjel tocat marunt
  • 2 oua batute

pentru servit:

  • chifle taiate in doua, rosii feliate, felii de ceapa rosie, salata verde, sos de rosii, salata de varza, cartofi prajiti sau copti

 

Mod de preparare:

Mărunţeşte carnea tocată într-un vas mare, apoi adaugă pesmetul, brânza, sosul Worcestershire, pătrunjelul şi ouăle, cu 1 linguriţă de piper măcinat şi 1-2 linguriţe de sare.

Amestecă cu mâinile pentru ca totul să se combine foarte bine.

Formează 12 burgeri din amestec. Pune-i la rece până când sunt gata de pus pe grătar, cel mult 24 de ore.

Pentru a frige burgerii, încinge grătarul sau o tigaie-grill. Frige-i câte 6-8 minute pe fiecare parte, până se pătrund. între timp, încălzeşte câte chifle ai nevoie pe grătar, lângă burgeri.

Fiecare îşi asamblează singur cheeseburgerii, cu garnituri după preferinţe.

 

Cheeseburger cu carne tocata de vita

Cheeseburger_cu_carne_tocata_de_vita

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Cheeseburger Clasic cu Carne de Vită și Cheddar

Cheeseburger Clasic cu Carne de Vită și Cheddar din: chifle, carne tocata de vita, cheddar, salata verde, rosie, ceapa rosie, castarveti murati, ketchup, mustar, sare, piper, ulei. Redescoperiți plăcerea unui cheeseburger clasic, cheddar topit și legume proaspete. Această rețetă vă oferă toate secretele pentru a prepara acasă un cheeseburger delicios și satisfăcător, exact ca în […]

 

Cheeseburgeri facuti in casa

Cheeseburgerul

Cheeseburgerul este o apariţie relativ recentă în domeniul gastronomiei, dar a devenit o mâncare populară datorită uşurinţei cu care se prepară şi se transportă, precum şi a unei promovări eficiente. Primele variante, numite hamburgers, au apărut în 1890, la Hamburg, în Germania, şi au devenit populare în 1904, cu ocazia Expoziţiei Mondiale din St. Louis. […]

 

 

Savurati!

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bine arata cheesburgerul asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.