Chec sarat

Printeaza

Chec sarat din: oua, faina, praf de copt, ulei, lapte, cascaval, ardei gras, branza feta, masline vezi si sare.

Ingrediente:Chec_sarat

  • 3 oua
  • 100 g faina
  • un plic praf de copt
  • 80 ml ulei
  • 120 ml lapte
  • 100 g cascaval ras
  • un ardei gras verde
  • 2 ardei grasi rosii
  • 150 g branza feta
  • 50 g masline verzi feliate
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un vas, se amestecă ouăle, făina, praful de copt şl sarea. Se adaugă treptat uleiul şi laptele şi apoi caşcavalul ras.

Se amestecă bine toate ingredientele.

Se adaugă brânza tăiată cubuleţe, măslinele feliate, şi un ardei gras verde şi unul roşu tăiaţi bastonaşe.

Se amestecă din nou aluatul, omogenizând toate ingredientele.

Se varsă aluatul într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt, se aşază deasupra un ardei roşu tăiat fideluţă şl se dă la cuptor pentru 45 de minute.

Chec sarat

Chec_sarat

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Chec Tradițional Românesc – Rețeta Delicioasă

Chec Tradițional Românesc – Rețeta Delicioasă din: oua, zahar, lapte, faina, ulei, praf de copt, esenta de vanilie. Descoperă rețeta autentică de chec românesc, o delicatesă tradițională care a însoțit mesele românilor de-a lungul timpului. Cu o textură moale și aromată, acest chec te va cuceri de la prima degustare! Checul este un desert popular […]

retete

Chec de cartofi cu ciuperci si cascaval

Chec de cartofi cu ciuperci si cascaval din: cartofi, oua, cascaval, piper, sare, ciuperci, unt, orez, patrunjel.   Chec sarat cu ciuperci Chec aperitiv cu ciuperci si branza Chec aperitiv cu ardei si ciuperci   Ingredinte: 1 kg cartofi 4 oua 150 gr. cascaval piper sare 300 gr. ciuperci 100 gr. unt 100 gr. orez […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.