Chec sarat cu ardei capia si ton

Printeaza

Chec sarat cu ardei capia si ton din: oua, faina, ulei, sare, ton, ardei capia, zeama de lamaie, foaie de copt.

Ingrediente:Chec_sarat_cu_ardei_capia_si_ton

  • 5 oua
  • 1 cana faina
  • 4 linguri ulei
  • sare, dupa gust
  • 1 conserva de ton in suc propriu
  • 3 ardei capia copti si curatati
  • zeama de la 1 lamaie
  • foaie de copt

 

Mod de preparare:

Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi spumă albuşurile cu sare, iar gălbenuşurile le freci cu ulei ca la maioneză. încorporezi, alternativ, făina în ploaie, câte o lingură de gălbenuş, până când termini ingredientele. Amesteci compoziţia de jos în sus.

Separat, tai julien ardeiul capia şi îl încorporezi în aluat. Stropeşti tonul cu zeama de lămâie, adaugi piper, amesteci, apoi îl pui în compoziţie. Incorporezi amestecând uşor.

Intinzi într-o tavă de cozonac foaie de copt şi torni aluatul. Dai tava la cuptorul încins, în prealabil. Ţii la cuptor până trece testul scobitorii.

Chec sarat cu ardei capia si ton

Chec_sarat_cu_ardei_capia_si_ton

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.