Chec la rece

Printeaza

O reteta delicioasa de chec la rece din: piscoturi, mixt de fructe deshidratate, ciocolata, mascarpone, frisca, crema de branza, zahar pudra si gelatina.

Ingrediente:Chec la rece

  • 10 piscoturi
  • 150 g mixt de fructe deshidratate
  • 1 ciocolata neagra
  • 250 g mascarpone
  • 250 g frisca
  • 100 g crema de branza
  • 10 linguri cu zahar pudra
  • 1 pliculet cu gelatina

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, bate crema de brânză cu zahărul şi mascarpone. Adaugă frişca bătută bine şi gelatina pregătită conform instrucţiunilor de pe plic. In compoziţia astfel obţinută, încorporează ciocolata, pişcoturile rupte în bucăţi şi fructele deshidratate tocate mai mărunt.

Răstoarnă totul într-o formă de chec tapetată cu folie. Lasă la rece minimum trei ore, răstoarnă şi îndepărtează folia.

Pentru decor, foloseşte ciocolată topită şi o parte din fructele tocate.

Chec la rece

Chec la rece

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • chec la rece

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.