Chec picant cu piept de pui

Printeaza

O reteta delicioasa de chec picant cu pipept de pui din: piept de pui, oua, usturoi, ceapa, smantana, parmezan, paine, lapte, unt, pesmet, pasta de ardei si sare.

Ingrediente:Chec picant cu piept de pui

  • 500 g piept de pui
  • 2-3 oua
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 200 g smantana
  • 100 g parmezan
  • 3 felii de paine
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura cu unt
  • 2 linguri pesmet
  • 3-4 linguri cu pasta de ardei
  • sare

 

Mod de preparare:

Trece carnea de pui prin maşina de tocat împreună cu ceapa şi pâinea înmuiată în lapte. Adaugă ouăle, sare, usturoiul zdrobit şi 2-3 linguri cu smântână, după care amestecă uşor. Unge o formă de chec cu unt şi tapeteaz-o cu pesmet.

Toarnă uşor amestecul de carne, întinde deasupra restul de smân­tână şi presară parmezan. Coace la cuptor aproximativ 40-50 de minute. După ce s-a răcit puţin, întinde deasupra pasta de ardei.

Chec picant cu piept de pui

Chec picant cu piept de pui

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.