Chec de carne si afumatura

Printeaza

Chec de carne si afumatura

Chec de carne si afumatura din: piept de pui, carne de vita, carnati afumati, smantana, oua, boia, ceapa, marar.

Ingrediente:

  • 1tavita piept de pui fara os
  • 500 g carne de vita
  • 2 carnati afumati mai lungi
  • 2 linguri smantana
  • 5 oua
  • boia dulce pentru pui si boia picanta pentru vita
  • 2 cepe
  • 1 legatura de marar

 

Mod de preparare:

Prin marina de tocat treci separat cele doua tipuri de carne, fiecare cu cate o ceapa. In tocatura de pui adaugi 3 oua, mararul, smantana si boiaua dulce, iar in tocatura de vita boia­ua picanta si numai 1 ou.

Ungi cu ulei (sau unt) o tava mai mare (ca de cozonac) si o presari cu putina faina. Asezi in tava tocatura de pui, cei doi carnati until langa celalalt si rastorni toca­tura de vita.

Nivelezi stratul de carne de vita si acoperi totul cu ou batut. Dai la cup­tor si o tai numai dupa ce s-a racorit in tava.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.