Chec cu rosii uscate

Printeaza

Chec cu rosii uscate din: rosii uscate, mozzarella, branza emmental, oua, faina, praf de copt, lapte, ulei de masline, frunze de busuioc, sare si piper.

Ingrediente:Chec_cu_rosii_uscate

  • 2 linguri cu rosii uscate
  • 200 g mozzarella
  • 100 g branza emmental
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 10 g praf de copt
  • 125 ml lapte cald
  • 80 ml ulei de masline
  • 8-10 frunze de busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie roşiile uscate şi mozarella în cubuleţe. Amestecă-le cu busuiocul tocat. Bate ouăle cu mixerul pentru a fi cât mai spumoase. Amestecă făina cernută cu praful de copt şi încorporează-le în ouăle bătute.

Toarnă treptat uleiul de măsline şi laptele. Adaugă amestecul de roşii, busuioc şi mozzarella, brânza Emmental rasă, sărează şi piperează după gust.

Pune într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt şi dă la cuptorul încins 45 de minute. Scoate checul din cuptor după ce a căpătat o culoare apetisantă. Lasă-I cinci minute să se răcorească şi apoi scoate-l din formă.

Chec cu rosii uscate

Chec_cu_rosii_uscate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.