Chec cu masline si gogosari

Printeaza

Chec cu masline si gogosari din: oua, faina, gris, masline negre, gogosari murati, dovlecel, sare, piper.

Ingrediente:Chec_cu_masline_si_gogosari

  • 6 oua
  • 2 linguri cu faina
  • 4 linguri cu gris
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 1-2 gogosari murati
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Opăreşte dovlecelulîn apă cu sare, după care taie-l cubuleţe şi lasă-l la scurs. Freacă gălbenuşurile cu un praf de sare. Adaugă treptat făina şi grisul. Amestecă energic până se desfac toate cocoloaşele. Incorporează albuşurile bătute spu­mă cu sare.

Adaugă măslinele toca­te, gogoşarul murat tăiat cubuleţe şi dovlecelul scurs. Potriveşte gustul de sare şi piper şi toar­nă compoziţia în două tăvi de chec unse şi tapetate cu făină. Coace la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.

Chec cu masline si gogosari

Chec_cu_masline_si_gogosari

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.