Chec cu fistic şi ciuperci

Printeaza

Chec cu fistic şi ciuperci din: faina, praf de copt, oua, lapte, ulei de masline, sunca, branza cheddar, ciuperci, fistic, sare si piper.

Ingrediente:Chec_cu_fistic_si_ciuperci

  • 200 g faina
  • 2 lingurite cu praf de copt
  • 4 oua
  • 120 ml lapte
  • 6 linguri cu ulei de masline
  • 50 g sunca
  • 180 g branza cheddar
  • 3 ciuperci mari
  • 100 g fistic
  • 1/2 lingurita cu sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecă într-un castron făina cernută cu praful de copt şi sarea. într-o tigaie încinsă cu puţin ulei, trage şunca şi ciupercile tăiate după preferinţă. Separat, bate ouăle, adaugă laptele şi uleiul de măsline, şunca şi ciupercile călite. Amestecă şi toarnă compoziţia peste amestecul de ingrediente uscate din castron.

încorporează fisticul tăiat sau zdrobit, brânza dată pe râzătoare şi piperează după gust. Pune compoziţia într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt şi dă la cuptorul încins 45 de minute ori până ce checul capătă o culoare aurie şi apetisantă. Scoate checul pe un grătar ca să se răcorească, apoi taie-l şi serveşte.

Chec cu fistic şi ciuperci

Chec_cu_fistic_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.