Chec cu cascaval si verdeata

Printeaza

Chec cu cascaval si verdeata din: mezeluri, cascaval, oua, smantana, faina, praf de copt, sare, piper, patrunjel, ardei gras.

Ingrediente:Chec cu cascaval si verdeata

  • 300 g mezeluri
  • 300 g caşcaval
  • 6 ouă
  • 3 linguri smântână
  • 4 linguri făină
  • 1 plic praf de copt
  • 30 g sare
  • 30 g piper
  • pătrunjel verde
  • 150 g ardei roşu
  • 150 g ardei verde

Mod de preparare:

Baţi gălbenuşurile cu smântână şi caşcavalul ras. Adaugi praful de copt, ardeiul roşu şi cel verde şi mezelurile tăiate cubuleţe, praful de copt şi făina. Potriveşti gustul de sare şi piper. Baţi albuşurile spumă şi le încorporezi uşor în compoziţia de mai sus.

Pui compoziţia obţinută într-o tavă de chec unsă cu ulei şi tapetată cu făină şi o dai la cuptor pentru 45 de minute, la 180 de grade Celsius. După ce scoţi checul din tavă, îl laşi să se răcească, apoi îl tai felii.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.