Chec cu carne

Printeaza

Chec cu carne din: carne tocata, ceapa, iaurt, vin, faina, praf de copt, concentrat de legume picant, oua, boia, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Chec cu carne

  • 500 g carne tocată în amestec
  • 2 cepe
  • 200 ml iaurt
  • 100 ml vin alb
  • 2-3 linguri făină amestecate cu 1 praf de copt
  • 1 lingură concentrat de legume picant
  • 3 ouă
  • 1 lingură boia de ardei
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa tocată, adaugi carnea şi, când îşi schimbă culoarea, adaugi făina, praful de copt şi amesteci. Apoi adaugi iaurtul, vinul, ouăle bătute în prealabil şi condimentele.

Amesteci totul şi răstorni compoziţia în tava unsă. Coci compoziţia timp de 35-40 de minute şi când este rece, tai checul felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.