Chec cu carne de porc afumata

Printeaza

Chec cu carne de porc afumata din: paine alba, carne de porc afumata, oua, usturoi, ceapa, patrunjel verde, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Chec_cu_carne_de_porc_afumata

  • 500 g paine alba
  • 500 g carne de porc afumata
  • 7 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • patrunjel verde
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie pâinea în cuburi şi pune-o într-un castron smălţuit. Bate ouăle, adaugă un praf de sare şi piper şi toarnă compoziţia peste pâine. Amestecă, acoperă şi lasă la frigider până a doua zi. Scoate din frigider şi adaugă în compoziţie carnea de pori; afumată (şuncă, bacon ori alt mezel un pic afumat), ceapa călită în’puţin ulei, pătrunjelul tocat şi căţeii de usturoi zdrobiţi.

Amestecă şi pune compoziţia într-o formă de chec tapetă cu hârtie de copt sau unsă cu puţină grăsime şi apoi tapetată cu pesmet ori făiijă. Coace 40-50 de minute sau până ce checul capătă o culoare aurie. Serveşte-l cald sau rece.

Chec cu carne de porc afumata

Chec_cu_carne_de_porc_afumata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.