Chec cu carnati si cascaval

Printeaza

Chec cu carnati si cascaval din: cabanosi, cascaval, smantana, oua, faina, sos pesto, praf de copt, ulei, sare.

Ingrediente:Chec_cu_carnati_si_cascaval

  • 3 cabanosi
  • 300 g cascaval
  • 4 linguri cu smantana
  • 4 oua
  • 5 linguri cu faina
  • 1 lingura cu sos pesto
  • 1/2 praf de copt
  • ulei
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Dă caşcavalul pe râzătoare şi pune-l într-un castron. Separat, amestecă făina cu praful de copt, adaugă ouăle întregi şi smântână.

In acest amestec, încorporează caşcavalul ras, felii de cabanos şi sosul pesto. Potriveşte de sare.

Unge o tavă de chec cu ulei şi tapeteaz-o cu făină, toarnă compoziţia. Dă la cuptor, la foc moderat, 45-50 de minute.

Desprinde marginile checului imediat ce l-ai scos din cuptor, dar nu-l tăia decât după ce se răceşte.

Serveşte cu o lingură de pesto deasupra şi salată verde.

Chec cu carnati si cascaval

Chec_cu_carnati_si_cascaval

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Chec sarat cu ciuperci

Chec sarat cu ciuperci

Chec sarat cu ciuperci din: ciuperci, faina, iaurt, masline, cascaval, oua, costita. Ingrediente: 400 g ciuperci 5 linguri făină 5 lingari iaurt 50 g măsline feliate 100 g caşcaval 4 ouă 2 linguri ulei 50 g costiţă afumată sare piper   Mod de preparare: Toci ciupercile şi le căleşti putin in ulei până când scade apa […]

 

Chec cu costita

Chec cu costita

Chec cu costita din: oua, faina, praf de copt, costita, telemea, lapte, muraturi, ulei, cimbru, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 6 ouă 200 g făină 400 g costiţă  150 g brânză telemea nouă 200 ml lapte 2-3 gogoşari muraţi 4 linguri cu ulei 1 pliculeţ cu praf de copt 100 g caşcaval cimbru piper sare   Mod […]

Chec cu pui si smantana

Chec cu pui si smantana

Chec cu pui si smantana din: unt, faina, smantana, oua, sare, otet, pulpe de pui, ceapa, ulei, smantana, piper, verdeata. Ingrediente: 250 g unt rece 500 g făină de bună calitate 150 g smântână 1 ou 1 lingură cu oţet sare Pentru umplutura: 500 g pulpe de pui 2 cepe 3-5 linguri cu ulei 2 ouă […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.