Chec cu cacao si miere

Printeaza

Chec cu cacao si miere din: unt, zahar, miere, oua, faina, cacao, praf de copt, zahar pudra.

Ingrediente:Chec_cu_cacao_si_miere

  • 150 g unt
  • 100 g zahăr
  • 3 linguri miere
  • 4 ouă
  • 300 g făină
  • 1 lingura cacao
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 lingura zahăr pudră pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se freacă untul cu mierea de albine, iar ouăle se bat cu zahărul până se topeşte tot zahărul şi se obţine o cremă groasă de consistenţa smântânii.

Se amestecă uşor cele două compoziţii şi se adaugă treptat făina cernută cu praful de copt.

Se toarnă în forma unsă cu unt şi tapetată cu făină şi se păstrează o treime din aluat, în care se încorporează cacaua.

Se toarnă şi această compoziţie şi se coace în cuptorul bine încins, la foc potrivit, 35-45 minute.

Se lasă să se răcească, apoi se răstoarnă pe un platou şi se pudrează cu zahăr.

Chec cu cacao si miere

Chec_cu_cacao_si_miere

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Chec cu cacao, nuci si stafide

Chec cu cacao, nuci si stafide

Chec cu cacao, nuci si stafide din: faina, zahar, apa minerala, ulei, praf de copt cu sofran, vanilie, cacao, esenta de rom, stafide, nuci, nuca de cocos. Ingrediente: 3 căni făină 2 căni zahăr 2 căni apă minerală 3/4 cană ulei un plic şi jumătate praf de copt cu şofran o lingură esenţă de vanilie […]

Chec cu lapte si cacao

Chec cu lapte si cacao

Chec cu lapte si cacao din: faina, oua, zahar, unt, praf de copt, cacao, lapte, vanilie. Ingrediente: 450 g făină 3 ouă 200 g zahăr 200 g unt 1 linguriţă praf de copt 50 g cacao 150 ml lapte 1 linguriţă esenţă de vanilie   Mod de preparare: Topeşti untul, adaugi zahărul, cacaua şi laptele […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.