Chec aperitiv

Printeaza

Chec aperitiv

 Chec aperitiv

Ingrediente:

  • 300 g şuncă presată sau parizer
  • 300 g caşcaval
  • 6 ouă
  • 4 linguri pline cu vârf cu făină
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Freci untul cu gălbenuşurile si încorporezi treptat faina şi albuşurile bătute spumă cu un praf de sare. Tai şunca şi caşcavalul cubuleţe, le adaugi în com­poziţie, potriveşti de sare şi piper, amesteci, apoi o torni într-o ta/ă de chec, unsă cu unt si coci la foc potrivit, timp de 40 de minute.

Chec aperitiv

Chec aperitiv1

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.