Ceviche cu fasole

Printeaza

Ceviche cu fasole din: ceapa, castravete, rosii, coriandru, fasole, avocado, lamai verzi.

Ingrediente:Ceviche cu fasole

  • 1 ceapă roşie potrivită, tăiată cubuleţe
  • 1 castravete potrivit, tăiat cubuleţe
  • 2 roşii potrivite, tăiate cubuleţe
  • 1/4 cană coriandru, tocat
  • 1 cutie de fasole albă, clătită şi scursă
  • 1 avocado, tocat
  • 2 lămâi verzi, stoarse
  • un vârf de cuţit de sare de mare
  • cipsuri de tortilla semidegresate, coapte

 

Mod de preparare:

Se combină ceapa, castraveţii, roşiije şi coriandrul într-un bol de mărime medie.

Se amestecă fasolea, avocado şi sucul de lămâie verde.

Se sărează după gust.

Se serveşte cu cipsuri coapte de tortilla sfărâmate deasupra.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.