Cepe imbracate in sunca

Printeaza

Cepe imbracate in sunca din: ceapa, cascaval, sunca afumata, smantana, usturoi, sare, piper, rozmarin. fara poza

Ingrediente:Cepe imbracate in sunca

  • 6 cepe
  • 150 g cascaval
  • 6 felii sunca afumata
  • 5-6 linguri smantana
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Cepele curatate le speli si le fierbi in apa cu sare, timp de 10 minute. Dupa ce s-au racit putin, le scoti miezul pe care il toci marunt si il calesti cu usturoiul pisat si rozmarinul tocat. Adaugi smantana si 4 linguri cascaval ras si lasi amestecul pe foc pana se leaga.

Cu acest amestec umpli cepele si le infasori pe fiecare in felii de sunca, pe care le fixezi cu scobitori. Cepele astfel preparate le pui intr-o tigaie unsa, pe care o dai la cuptor pentru 20 de minute. Cu cateva minute inainte de a scoate vasul din cuptor, presari cascavalul ramas peste cepele infasurate.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.