Friptura de vita cu sos de vin rosu din: carne de vita, morcov, pastarnac, sare, piper, telina, dafin, vin, otet, slanina, ulei, pasta de rosii. Ingrediente: 800 g carne de vită 1 morcov 1 păstârnac sare piper 50 g ţelină 1 foaie dafin 4 boabe de piper negru 1 legătură cimbrişor 300 ml vin roşu […]
Friptura de porc cu mere
Friptura de porc cu mere din: cotlet sau pulpa de porc, mere, mustar, cimbrisor, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 kg cotlet sau pulpă de porc 7-8 mere sare piper 2 linguri muştar cimbrişor 2-3 linguri ulei Mod de preparare: Carnea de porc se taie în felii groase de 1,5-2 cm, astfel încât partea de […]
Reteta zilei: Friptura de vitel la cuptor
Friptura de vitel la cuptor din: unt, ulei, ceapa verde, telina pesmt, patrunjel, carne de vitel, sare, piper. Ingrediente: 25g unt 1 lingura ulei 1 fir ceapa verde 1 telina, tocata 50g pesmet 50g pătrunjel 900g carne de vitel sare si piper negru Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Se încălzesc […]
Friptura de curcan cu masline negre
Friptura de curcan cu masline negre din: curcan, ulei, ceapa, pasta de rosii, masline, lamaie, vin, faina, marar, telina, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1 kg de curcan 100 ml ulei 100 g ceapă 50 g pastă de roşii 120 g măsline 1 lămâie zemoasă 100 ml vin alb 30 g făină 1 rădăcină mărar 1 […]