Cega prajita

Printeaza

Cega prajita din: peste, lamaie, ulei, faina, sare si piper.

Ingrediente:Cega prajita

  • 3 kg peşte
  • 1 lămaie
  • ulei
  • făină
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Curăţăm peştele ca la cegă rasol şi îl jupuim.

Apoi dăm sare, piper, zeamă de lămaie, cateva picături de ulei.

Inainte de masă tăvălim cega în făină şi o prăjim într-o tigaie cu ulei.

Servim cu lamaie.

 

Pofta buna!

 

 

poate te intereseaza si:

Peste la cuptor cu fasole si mazare

Cega cu sos remoulade

Cega cu sos remoulade din: cega, ceapa, morcovi, sare, piper, lamaie. Ingrediente: 1 cegă mare 1 ceapă 2 morcovi sare piper lămâie   Mod de preparare: Curăţaţi cega, goliţi-o şi spălaţi-o cu multă apă rece. Puneţi să fiarbă în apă care clocoteşte 1 ceapă şi 2 morcovi tăiaţi felii, sare şi piper boabe. Stropiţi peş­tele […]

Peşte la grătar cu sos de patrunjel

Cega la gratar

 Cega la gratar Ingrediente: 6 bucăţi cegă sau păstrugă a circa 300 g 50 g ulei sare piper lămaie   Mod de preparare: Cega se curăţă de ghimpi , se scoate vezica, se spală şi se usucă cu un şervet. Se dă sare, piper, se unge cu ulei şi se pune pe grătarul încins. Se […]

 

Rasol de crap cu hrean

Cega in aspic umpluta cu icre si cu rosii umplute

Cega in aspic umpluta cu icre si cu rosii umplute Ingrediente: 1 cegă sau păstrugă mare sau 2 mai mici (circa 1,500 kg) 8 foi de ge­latină 100 g icre tescuite 1 felie de franzelă 10 roşii mici de umplut 6 ouă sare 100 g zarzavat 1 ceapă 200 g ulei lămaie 100 g icre […]

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • cum se prepara cega
  • cega prajita
  • cum se gateste cega
  • cega preparare
  • retete cega prajita
  • https://www restaurantedelux ro/cega-prajita html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.