Ceapa umpluta cu pui si ciuperci

Printeaza

Ceapa umpluta cu pui si ciuperci din: ceapa, carne de pui, ciuperci, unt, bacon, smantana, ou, vin, supa, rozmarin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ceapa_umpluta_cu_pui_si_ciuperci

  • 4-6 cepe mijlocii
  • 400 g carne tocată de pui
  • 150 g ciuperci
  • 1 lingură cu unt
  • 200 g bacon
  • 2 linguri cu smântână
  • 1 ou
  • 50 ml vin alb sec
  • 50 ml supă de pui
  • 1 crenguţă de rozmarin
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţa cepele, taie-le puţin jos ca să stea bine în tavă, scobeşte-le uşor şi lasă-le cam 2-3 foi.

Toacă mărunt miezul de ceapă şi căleşte-lîn ulei. Adaugă carnea şi lasă pe foc să se înăbuşe bine.

Pune ciupercile tăiate felii şi condimentează cu rozmarin, sare şi piper. Lasă-le să se răcorească, apoi toarnă oul bătut cu smântână.

Cu acest amestec, umple cepele, opărite separat, dar nu mai mult de cinci minute:.

Aşază-le într-o tavă şi înfăşoară fiecare ceapă în câte o felie de bacon.

Stropeşte-le cu supă şi vin. Lasă-le la cuptor 30 de minute.

Spre final, pune pe fiecare ceapă câte un cubuleţ de unt.

 

Ceapa umpluta cu pui si ciuperci

Ceapa_umpluta_cu_pui_si_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Ceapa umpluta cu branza si carne

Ceapa umpluta cu branza si carne

Ceapa umpluta cu branza si carne din: ceapa, carne tocata, branza, ceapa verde, rosii, ardei gras, usturoi, amestec provensal, sare, piper si oregano.   Ingrediente: 5-6 cepe 400 g carne tocata 100 g branza rasa 1 legatura ceapa verde 3 rosii 1/2 ardei gras 2-3 catei usturoi sare piper oregano   Mod de preparare: Ceapa […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.