Ceapa umpluta cu ou si telemea

Printeaza

Ceapa umpluta cu ou si telemea din: ceapa, branza telemea, ulei, ou, sare, piper.

Ingrediente: Ceapa umpluta cu ou si telemea

  • 8 cepe roşii
  • 350 g brânză telemea
  • 2 linguriţe ulei
  • un ou
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cepele curăţate numai de foile exterioare şi netăiate la capete se pun la fiert în apă cu sare pentru 15 minute.

Intre timp, brânza se trece prin râzătoare şi-se amestecă cu oul şi puţin piper. Ceapa se scurge, se scoate miezul cu grijă, se toacă mărunt şi se amestece cu brânza.

Se ung cepele cu ulei, se umplu şi se dau la cuptor pentru 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.