Ceapa umpluta cu carnati, ciuperci si carne uscata

Printeaza

O reteta absolut delicioasa de ceapa umpluta cu carnati, ciuperci si carne uscata din: ceapa, carnati, ciuperci, patrunjel, bere, carne uscata, rosii, sare si piper.

Ingrediente:Ceapa umpluta cu carnati, ciuperci si carne uscata

  • 6 cepe curăţate
  • 300 gr cârnaţi
  • 150 gr ciuperci (de stâncă)
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 2 linguri de bere
  • 8 felii de carne uscată (afumată sau deshidratată), tăiată mărunt
  • 250 gr roşii tăiate cubuleţe mici
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In vasul încălzit pentru fierbe­rea înăbuşită, se pune ceapa şi se fierbe 20 de minute. După aceea, se scoate şi se lasă să se răcească. Ceapa răcită se scobeşte cu o lin­guriţă pentru a înlătura frunzele din interior, se condimentează interiorul ei, se umple cu cârnaţi, ciuperci şi pătrunjel şi se acoperă cu un capac din ceapă.

Roşiile se pun în vas şi peste ele se pune ceapa umplută. Vasul se acoperă (cu capacul), se încălzeşte (pentru fierbere înăbuşită) şi se fierbe (înfundat) 20 de minute la foc scăzut (de tot).

După aceea, în sos punem berea, pe fiecare ceapă câte o feliuţă de carne şi le coacem la cuptor la 180°C, 10 minute fără capac.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.