Ceafa de porc la cuptor cu cimbru

Printeaza

Ceafa de porc la cuptor cu cimbru din: ceafa de porc fara os, ulei, cimbru, vin rosu, sare, piper.

Ingrediente:Ceafa_de_porc_la_cuptor_cu_cimbru

  • o bucata ceafa de porc fara os
  • o lingura ulei
  • 3 linguri cimbru uscat
  • 200 ml vin rosu
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se presară cu piper si apoi se rulează si se leagă. Uleiul si cimbrul se amestecă cu sare şi se unge rulada pe toată suprafaţa ei exterioară. Se asază în tavă si se coace 30 de minute.

Apoi, se toarnă vinul si se lasă la cuptor încă 30-40 de minute. Se mai lasă 10 minute după coacere, se taie ata si se aduce la masă.

Ceafa de porc la cuptor cu cimbru

Ceafa_de_porc_la_cuptor_cu_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.