Ceafa de porc cu sos de smantana si cascaval

Printeaza

Ceafa de porc cu sos de smantana si cascaval din: ceafă de porc, caşcaval, smantana, sare, piper, ulei, patrunjel verde.

Ceafa de porc cu sos de smantana si cascaval

Ingrediente:

  • 1 kg ceafă de porc
  • 100 g caşcaval
  • 250 ml smantana
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel verde

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai felii şi o dai cu sare şi piper, apoi o prăjeşti în ulei. Când este rumenită, o dai deopar­te şi o ţii la cald.

Dai caşcavalul pe răzărtoare, îl amesteci cu smântână, potriveşti gustul de sare şi pi­per şi torni totul într-o cratiţă cu puţin ulei.

Când s-a omogenizat sosul, îl torni peste friptură şi o serveşti cu pătrunjel verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.