Castron cu surprize

Printeaza

Castron cu surprize din: paine mare coapta pe vatra, piept de pui, carnati cabanos, smantana, cin, concentrat de legume, ulei, piper.

Ingrediente:Castron cu surprize

  • 1 pâine mare coaptă pe vatră
  • 2 bucăţi de piept de pui
  • 6 cârnaţi cabanos
  • 4 linguri de smântână
  • 1 ceaşcă de vin alb
  • 2 linguriţe concentrat de legume
  • 1 ceaşcă de ulei
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Tai partea de deasupra pâinii, ca un fel de capac, scoţi miezul din partea de jos, având grijă să nu se rupă coaja, apoi presezi uşor miezul rămas.

Tai pieptul de pui în bucăţele, apoi adaugi piper şi 2 linguriţe concentrat de legume, amesteci şi laşi timp de 10 minute, ca să prindă gust. Pui cubuleţeie de pui la prăjit în ulei, iar când sunt aproape gata, pui vinul la fiert. Adaugi smântână, amesteci şi continui fierberea câ­teva minute, astfel încât sosul să devină omogen.

Tai cârnaţii în bucăţele de 3 cm şi îi crestezi în formă de X la am­icele capete, apoi îi pui la prăjit. Aşezi puiul cu sosul alb în pâine şi aranjezi şi cârnaţii deasupra.

 

Castron cu surprize

Castron cu surprize

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.