Castron bosniac cu trei feluri de carne

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de castron bosniac cu trei feluri de carne din: carne de porc, carne de vita, carne de miel, morcovi, ardei verzi, cartofi, fasole verde, gulie, ceapa, patrunjel, telina, sare, piper, cuisoare, foaie de dafin si boia iute.

Ingrediente:Castron bosniac cu trei feluri de carne

  • 1/2 kg came de porc
  • 1/2 kg carne de vită
  • 1/2 kg carne de miel
  • 100 gr morcovi
  • 100 gr ardei verzi
  • 300 gr cartofi
  • 250 gr fasole verde
  • 1 gulie mai mică
  • 2 cepe
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 ţelină mai mică
  • sare
  • piper
  • cuişoare
  • foaie de dafin
  • boia iute

 

Mod de preparare:

Carnea o tăiem bucăţi, legumele le curăţim, le spălăm şi le tăiem tot în bucăţi. Pregătim castronul şi le aşezăm în straturi: un rănd de zarza­vaturi, un rând de carne şi condi­mente. In boia punem vinul, le ame­stecăm şi adăugăm foaia de dafin. Turnăm apă în castron până la ju­mătate şi fierbem înăbuşit la foc mic 50 minute.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.