Castraveti cu umplutura de masline

Printeaza

Castraveti cu umplutura de masline

Castraveti cu umplutura de masline

Ingrediente:

  • 2 castraveti pentru salata
  • 150 g branza feta
  • 1 catel de usturoi
  • 50 g de masline fara samburi
  • piper
  • 150 ml smantana
  • 1 plic amestec ierburi Provence
  • 1/2 ardei gras

 

Mod de preparare:

Spălaţi castraveţii, curăţaţi-i şi tăiaţi-i pe lung. Cu ajutorul unei linguri, îndepărtaţi seminţele din fiecare jumătate. Fărâmiţaţi brânza feta cu o furculiţă. Curăţaţi şi spălaţi usturo­iul, apoi pisaţi-l.

Tocaţi măslinele mărunt si amestecati-le cu brânza feta, usturoiul, piperul şi 1-2 linguri de smântână. Umpleţi acest ames­tec în jumătăţile de castraveţi.  Incingeţi cuptorul la 200°C. Amestecaţi conţinutul pachetului cu ierburi de Provence cu restul de smântână şi cu circa 50 ml de apă, apoi turnaţi totul într-o formă de sufleu.

Aşezaţi jumătăţile de castraveţi în formă. Pregătiţi arde­iul, îndepărtaţi-i seminţele, tăiaţi-l cubuleţe şi presăraţi-l de asemenea în tavă. Lăsaţi totul la cuptor circa 20 de minute.

Castraveti cu umplutura de masline

Castraveti cu umplutura de masline1.jpg Castraveti cu umplutura de masline2.jpg Castraveti cu umplutura de masline3.jpg Castraveti cu umplutura de masline4.jpg Castraveti cu umplutura de masline.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.