Castraveti cu busuioc in saramura

Printeaza

Castraveti cu busuioc in saramura din: castraveti, apa, sare, busuioc, marar, ardei iute.

Ingrediente:Castraveti cu busuioc in saramura

  • castraveţi
  • apă
  • sare
  • busuioc
  • mărar
  • ardei iute

 

Mod de preparare:

Castraveţii se spală, se aranjează în borcan, se adaugă busuiocul, tulpini de mărar uscat, ardei iute. Se adaugă saramura (la un litru de apă o lingură cu vârf de sare) şi o lingură de oţet.

Se în­chide borcanul.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Angela Constantina

    Foarte buni, bravo!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.