Cascaval umplut cu sunca

Printeaza

O reteta delicioasa de cascaval umplut cu sunca din: cascaval, sunca, bacon, ardei gras, ceapa, masline, oua, faina, pesmet, ulei, sare, piper si boia.

Ingrediente:Cascaval umplut cu sunca

  • 12 felii pătrate de caşcaval
  • 6 felii de şuncă presată
  • 6 felii subţiri de bacon
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ceapă
  • 100 g măsline
  • 4 ouă
  • 150 g făină
  • 75 g pesmet
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Tai măslinele în felii, îndepărtând sâmburii. Cureţi ceapa şi ardeiul şi le toci mărunt, apoi le căleşti împreună în 2 linguri de ulei încins, până se înmoaie.

Când s-au răcit, le amesteci cu felioarele de măsline, un praf de sare, piper şi boia după gust. Pentru un portofel ai nevoie de 2 felii de caşcaval de dimensiuni egale, 1 felie de şuncă şi una de bacon.

Peste o felie de caşcaval, suprapui una de şuncă, una de bacon, o linguriţă compoziţie cu ceapă, ardei şi măsline şi acoperi cu o felie de caşcaval. Treci porto­felul prin făină, prin ou bătut, apoi din nou prin făină, ou şi, la sfârşit, prin pesmet.

Prăjeşti portofelele în ulei Unisol încins, pe ambele părţi, la foc me­diu, până se rumenesc frumos. Scoţi portofelele pe hârtie absor­bantă şi le serveşti calde. Sunt bune simple sau cu garnitură.

Cascaval umplut cu sunca

Cascaval umplut cu sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.