Caşcaval pane cu alune prăjite

Printeaza

O reteta de cascaval pane cu alune prajite din: cascaval, alune de padure, salata verde, rosii cherry, ulei de masline extravirgin si sare.

Ingrediente:Caşcaval pane cu alune prăjite

  • 300 g caşcaval din lapte de vacă, mai tare
  • 60 g alune de pădure
  • 1 salată verde
  • 10 roşii cherry
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • sare

 

Mod de preparare:

Prăjeşte alunele câteva minute într-o tigaie neaderentă, fară ulei, lasă-le să se răcească şi toacă-le în robot.

Taie caşcavalul felii groase şi apoi triunghiuri. Unge-le cu puţin ulei, trece-le prin tocătura de alune, presând cu mâinile ca să se lipească bine, apoi pune-le pe grătar. Lasă-le câte un minut pe fiecare parte. Spală şi zvântă salata şi roşiile. Rupe salata bucăţi mici şi taie roşiile sferturi.

Pune salata şi roşiile pe farfurii şi condimenteaz-o cu sare, după gust, şi stropeşte-le cu ulei de măsline. Aranjează în mijloc triunghiurile crocante de caşcaval şi serveşte-le imediat.

Caşcaval pane cu alune prăjite

Caşcaval pane cu alune prăjite

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.