Reteta gustoasa cascaval pane

Printeaza

 Reteta gustoasa cascaval pane

Ingrediente:Reteta gustoasa cascaval pane

  • 500 g caşcaval
  • 2 ouă
  • făină
  • pesmet
  • grăsime pen­tru prăjit

Mod de preparare:

Alegem caşcaval potrivit de tare, îl curăţăm de coajă şi îl tăiem felii, cîte două pentru o persoană. Dăm feliile prin făină, ou bătut şi pesmet. Feliile trebuie să fie unse în întregime cu ou şi să se bată bine în pesmet pe amîndouă părţile, fără să se uite marginile ;

Le pră­jim apoi în grăsime încinsă, la foc viu.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. As manca non-stop cascaval pane cu cartofi prajiti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.