Cascaval la capac

Printeaza

 Cascaval la capac

Ingrediente:Cascaval la capac

  • 500 g caşcaval
  • 100 g unt sau untură

Mod de preparare:

In 5 vase mici de sticlă rezistentă la foc sau în 5 tigăiţe smălţuite care merg la cuptor, punem grăsimea ; aşezăm apoi în fiecare farfurie cîte două felii de caş­caval, de cîte 50—60 g fiecare, şi le pu­nem pe plită sau la cuptor, la foc viu.

Cînd se rumeneşte puţin caşcavalul, îl servim în vasul lui.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ia sa fac si eu. Nu am facut pana acum. Am mai mancat dar nu preparat de mine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.