Casata cu biscuiti Amaretti si sos de zmeura

Printeaza

Casata cu biscuiti Amaretti si sos de zmeura din: frisca, galbenusuri, zahar, ciocolata, biscuiti amaretti, zmeura si miere.

 

Ingrediente:

  • 250 g frisca lichida
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri zahar
  • 50 g ciocolata
  • 20 bucati biscuiti Amaretti
  • 300 g zmeura proaspata
  • 1 lingura miere

 

Mod de preparare:

Frecaţi gălbenuşurile cu zahărul, la bain-marie, până când obţineţi o compoziţie cremoasă.

Amestecaţi încontinuu, pentru a nu se prinde de vas. Lăsaţi apoi crema obţinută la răcit, amestecând în ea din când în când.

Adăugaţi în ea frisca, biscuiţii sfărâmaţi şi ciocolata tăiată în bucăţele mai mici.

Puneţi amestecul la răcit într-un castron mai mare sau în vase individuale.

Inainte de servire, zdrobiţi fructele şi amestecaţi-le cu mie­rea.

Puneţi casata pe farfurioară pe un strat de sos şi decoraţi cu fructe proaspete şi cu aşchii de ciocolată.

 


Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

deserturi

Casata de pepene galben, ananas si banane

Casata de pepene galben,ananas si banane din: pepene galben, banane, ananas, nuci, brânză de vaci, zeamă de lămâie, smântână. Casata cu biscuiti Amaretti si sos de zmeura Casată cu fructe Casata       Ingrediente: 1 ceaşcă de pepene galben tăiat felii 2 banane tăiate felii 1/2 ceaşcă de ananas tocat mărunt 3 linguri de nuci tocate 150 g brânză de vaci […]

 

Casata de banane

Casata de banane

O reteta de casata de banane din: banane, pepene galben, ananas, nuca, branza de vaci, zeama de lamaie si frisca. Ingrediente: 2 banane 1/4 pepene galben 150 g ananas din compot 3 linguri nuca macinata 150 g branza de vaci 1 lingurita zeama de lamaie 100 ml frisca lichida   Mod de preparare: Scurgi bine […]

 

Pachetele cu rom si castane

Casată de castane cu alune

O reteta de casata de castane cu alune din: piure de castane, frisca, oua, zahar, miere, lapte, zahar vanilat, rom si alune de padure neprajite. Ingrediente: 400 g piure de castane 500 ml frisca batuta din smantana 3 oua 150 g zahar 1 lingura miere 250 ml lapte fiert 1 lingura zahar vanilat 1 lingura […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi ploua in gura 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.