Cas de mere

Printeaza

Cas de mere din: mere, cas, ou, unt, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 1,5 mere acrisoare
  • 250 g cas dulce de vaca
  • 200 g cas sarat de oaie
  • 1 ou
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati merele, inlaturati cotoarele si semintele si şi tăiaţi-ie în felii. Ungeţi un vas termorezistent cu unt şi aşezaţi pe fundul lui un strat de mere.

Presăraţi peste acestea caş dulce şi caşcaval rase. De asemenea, presăraţi piper.

Puneţi din nou un strat de mere şi apoi iar caş, caşcaval şi piper. Faceţi aşa până când se termină ingredientele.

Bateţi oul cu putină sare şi piper, poate fi şi puţin caşcaval ras şi turnaţi amestecul peste ingredientele din vas. Ţineţi la cuptor, până când se rumeneşte bine.

Cas de mere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.